úterý 4. června 2013

Na úvod

Už od dětství jsem blázen do receptů. Mám doma neskutečné množství kuchařek, různých časopisů a nebo jen tak vytržených ústřižků s recepty. Sbírám je už dobrých 25 let, šílené. Pochopitelně když pak nějaký recept potřebuju, nemůžu ho najít. 
V posledních letech se na internetu také objevil fenomém zvaný foodblogy. A to je ráj pro mě. Dokážu hodiny jen tak sjíždět tyto blogy, kochat se nádhernými fotkami. Všem, kdo takové krásné inspirativní blogy tvoříte, touto cestou děkuji. 
A o čem bude tento blog? No pochopitelně o kuchyni - srdci domova, o chutích a vůních, o inspiraci. Budou zde jak recepty z kuchařských knih, tak různých foodblogů (budu uvádět zdroje, odkud jsem čerpala) a jiných koutů širokého internetu, budou zde pochopitelně recepty i "mé", v naší rodině oblíbené. Všechny do jednoho budou odzkoušené.  Bude to taková má osobní kuchařka, kde se mi už nic neztratí. Okořeněná snad i špetkou mých postřehů k danému receptu.
Mám dvě děti, syna Tomáše a dceru Kateřinu, která už od svých pěti let prohlašuje, že bude kuchařka. Mým cílem a smyslem je tudíž také to, abych si zde shromažďovala vše, co nám prostě obyčejně i neobyčejně chutná a jednou to svým dětem celé předala. 
Budu moc ráda za jakékoliv vaše komentáře či tipy na skvělé recepty, které musím zkusit a blogy, které prostě musím vidět :-)
Na závěr snad jediné ..... dobrou chuť a pohodu.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Temporary -- demonstrates matters and also incidents regarding, with regards to, and also restricted to instance. https://imgur.com/a/Su4JnS9 https://imgur.com/a/vYZHvbk http://wq9dct1nfs.dip.jp https://imgur.com/a/c45euvY https://imgur.com/a/qZXIqeC https://imgur.com/a/ZWcpkAt https://imgur.com/a/MMKJc3G

Okomentovat